Search

  1. Nederlands
  2. Ik mis mij ook.

Ik mis mij ook.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik mis mij ook. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik mis mij ook.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

240

Hoofdauteur

Ronald Giphart

Oorspronkelijke releasedatum

17 mei 2023

EAN

9789400409699

Editie

1

Gewicht

212 g

Omschrijving van Ik mis mij ook.

Ik mis mij ook is het verhaal van Mascha. Het is een krachtig, openhartig boek dat gaat over het leven met nah. Het geeft een inkijkje in wat het betekent om zo'n ernstige verandering in je leven mee te maken. Het boek biedt een blik op de uitdagingen die Mascha tegenkomt, zoals het aanpassen aan de bijbehorende verminderde prestaties, sociale isolatie en leven met pijn. Het boek is geschreven uit een heel persoonlijke ervaring. Mascha weet wat het betekent om te leven met nah en communiceert dit met een grote liefde en zorg. Ze beschrijft haar manier van omgaan met het leven met nah, en de manier waarop ze zichzelf heeft leren accepteren. Daarnaast geeft ze advies over hoe je de beperkingen van nah kunt omarmen en hoe je je weer kunt verbinden met je omgeving en de mensen om je heen. Ik mis mij ook is een verfrissend en inspirerend boek vol hoop en inspiratie.

Veelgestelde vragen over Ik mis mij ook.

Ik mis mij ook. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik mis mij ook. heeft als bindwijze Paperback.

Ik mis mij ook. heeft 240 pagina’s.

Ronald Giphart is de auteur van Ik mis mij ook..

Dit is editie 1 van Ik mis mij ook.. De EAN is 9789400409699.

Ik mis mij ook. weegt 212 g.