Zoek

  1. Nederlands
  2. Hoe vermoord ik mijn familie.

Hoe vermoord ik mijn familie.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Hoe vermoord ik mijn familie. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Hoe vermoord ik mijn familie.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

384

Hoofdauteur

Bella Mackie

Oorspronkelijke releasedatum

06 juni 2023

EAN

9789044366587

Editie

1

Gewicht

464 g

Omschrijving van Hoe vermoord ik mijn familie.

Hoe vermoord ik mijn familie is een verhaal over wraak, verraad en gewone mensen die geconfronteerd worden met iets onvoorstelbaars. Het is een angstaanjagende, emotionele rollercoaster die de hoofdpersoon leidt door de schaduwzijde van de huidige samenleving. De hoofdpersoon Grace Bernard, een jonge vrouw met een duister verleden, lijdt aan een vorm van posttraumatische stress en is vastbesloten om wraak te nemen op haar vader en zijn familie. Ze begint een campagne om ieder lid van haar vaders familie te vermoorden, wat leidt tot een explosie van emoties, spanning en drama. Hoe vermoord ik mijn familie is een intense, meeslepende roman waarvan de lezer de adembenemende details ervaart. Het gaat over de kracht van wraak, de waarde van familiebanden en de kostbare schoonheid van vergeving. Grace Bernard's verhaal is een beklijvend portret van een jonge vrouw die worstelt met de last van een verleden dat haar de moed geeft om verder te gaan.

Veelgestelde vragen over Hoe vermoord ik mijn familie.

Hoe vermoord ik mijn familie. is uitgegeven in het Nederlands.

Hoe vermoord ik mijn familie. heeft als bindwijze Paperback.

Hoe vermoord ik mijn familie. heeft 384 pagina’s.

Bella Mackie is de auteur van Hoe vermoord ik mijn familie..

Dit is editie 1 van Hoe vermoord ik mijn familie.. De EAN is 9789044366587.

Hoe vermoord ik mijn familie. weegt 464 g.