Zoek

  1. Nederlands
  2. Shatter Me Box.

Shatter Me Box.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Shatter Me Box. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Shatter Me Box.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Boxset paperback

Aantal paginas

2608

Hoofdauteur

Tahereh Mafi

Oorspronkelijke releasedatum

19 oktober 2021

EAN

9780063111356

Editie

Gewicht

1987 g

Omschrijving van Shatter Me Box.

Shatter Me Box biedt je de gelegenheid om de wereld van Juliette te verkennen. Juliette heeft een kracht die gevaarlijk is. Ze kan mensen doden wanneer ze ze aanraakt. In deze serie zal je ontdekken of Juliette haar kracht gebruikt voor het goede of juist voor het kwade. Je leest het in de New York Times en USA Today bestsellers Shatter Me Series, alle zes de verhalen zijn nu verkrijgbaar in dit paperback boxset. Deze verhalen volgen Juliette in haar reis om zichzelf te begrijpen. Ze zal veel uitdagingen tegenkomen die haar kracht en karakter zullen testen. De verhalen zijn volledig gevuld met spanning, actie en emoties. De verhalen zullen je laten genieten van Juliette's reis en je laten zien wat voor kracht er in haar schuilt. Je leest niet alleen haar verhaal, maar ook de verhalen van andere personages die een belangrijke rol spelen in haar leven. In Shatter Me Box vind je een diepgaand verhaal vol met gevoelens, spanning, verrassingen en veranderingen. Geniet van deze wereld zoals je haar nog nooit eerder hebt gezien. De serie staat garant voor uren leesplezier en ontdekking.

Veelgestelde vragen over Shatter Me Box.

Shatter Me Box. is uitgegeven in het Nederlands.

Shatter Me Box. heeft als bindwijze Boxset paperback.

Shatter Me Box. heeft 2608 pagina’s.

Tahereh Mafi is de auteur van Shatter Me Box..

Dit is editie van Shatter Me Box.. De EAN is 9780063111356.

Shatter Me Box. weegt 1987 g.