Zoek

  1. Nederlands
  2. Ik dacht dat jij.

Ik dacht dat jij.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik dacht dat jij. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik dacht dat jij.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Aantal paginas

84

Hoofdauteur

Joke van Leeuwen

Oorspronkelijke releasedatum

07 juni 2023

EAN

9789021483030

Editie

2

Gewicht

Omschrijving van Ik dacht dat jij.

Het boek Ik dacht dat jij is een must-read voor iedereen die een verhaal vol complexe, warme emoties zoekt. Joke van Leeuwen neemt je mee in een persoonlijk verhaal over een man die zijn vrouw liefheeft maar ook jaloers en boos op haar kan worden. Hierdoor worden de lezers gedwongen na te denken over de betekenis van liefde en hoe deze verbonden is met macht, jaloezie en knagende twijfels. Het boek laat zien hoe de personages met hun gevoelens omgaan en hoe dat een invloed heeft op hun relatie. Je leert hoe de gevoelens van beide personages vermengen en hoe deze veranderingen in hun relatie kunnen zijn. Je wordt meegenomen in de bijzondere dynamiek die wordt gecreëerd door dit intense verhaal en de complexe emoties die hierin worden getoond. Dit boek is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verhaal dat ingaat op de betekenis van liefde en relaties.

Veelgestelde vragen over Ik dacht dat jij.

Ik dacht dat jij. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik dacht dat jij. heeft als bindwijze E-book.

Ik dacht dat jij. heeft 84 pagina’s.

Joke van Leeuwen is de auteur van Ik dacht dat jij..

Dit is editie 2 van Ik dacht dat jij.. De EAN is 9789021483030.

Ik dacht dat jij. weegt .