Search

  1. Nederlands
  2. Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

160

Hoofdauteur

Lianne Sanders

Oorspronkelijke releasedatum

07 september 2021

EAN

9789000378678

Editie

1

Gewicht

211 g

Omschrijving van Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

Met dit unieke product kunt u de zelfacceptatie van Lianne ervaren. Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden is een boek dat u meeneemt in een reis naar het verleden. U wordt meegenomen naar heftige momenten en ontdekt meer over wat er diep vanbinnen leeft. Onderweg krijgt u inzicht in wat herstel betekent en hoe u deze kunt bereiken. Het boek gaat ook dieper in op de gevoelens die Lianne heeft over het feit dat ze alleen is. Er worden oefeningen aangereikt die u kunnen helpen bij het verwerken van emoties, waardoor u kunt leren om met deze situatie om te gaan. Door deze oefeningen te doen zult u zich steeds meer bewust worden van uw eigen gevoelens, waardoor u meer kunt genieten van het moment. Dit boek biedt u een unieke kans om te ontdekken wat het betekent om zichzelf te accepteren. U krijgt een beter inzicht in wat er in u leeft, waardoor u meer rust en vrede kunt vinden. Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden is het perfecte boek om u te helpen bij de reis naar een leven vol tevredenheid en.

Veelgestelde vragen over Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden. is uitgegeven in het Nederlands.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden. heeft als bindwijze Paperback.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden. heeft 160 pagina’s.

Lianne Sanders is de auteur van Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden..

Dit is editie 1 van Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.. De EAN is 9789000378678.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden. weegt 211 g.