Zoek

  1. Nederlands
  2. Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.

Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

12

Hoofdauteur

Mercis Publishing

Oorspronkelijke releasedatum

05 juni 2023

EAN

9789056479466

Editie

1

Gewicht

382 g

Omschrijving van Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.

Met Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen kunnen kinderen op een leuke manier allerlei voertuigen ontdekken. De boek bevat vrolijke illustraties die kinderen uitnodigen om mee te kijken wat er allemaal onder de flappen zit. Of het nu gaat om het land, het water of de lucht, er zijn overal voertuigen te vinden. Dit educatieve boek laat kinderen de verschillende voertuigen en hun bewoners leren kennen. Zo kunnen ze zien wie er rijdt in een tractor, wie er in een onderzeeboot zit of waar iedereen in een tram heengaat. De boek heeft stevige flappen die kinderen uitnodigen om de boek te openen en te ontdekken wat er onder de flappen zit. Zo leren kinderen op een leuke manier alles over voertuigen.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.

Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen. is uitgegeven in het Nederlands.

Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen. heeft als bindwijze Hardcover.

Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen. heeft 12 pagina’s.

Mercis Publishing is de auteur van Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen..

Dit is editie 1 van Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen.. De EAN is 9789056479466.

Little Dutch Mijn flapjesboek Voertuigen. weegt 382 g.