Search

Vermogen van Warren Buffet

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Warren Buffet en beantwoorden wij vragen zoals wie is Warren Buffet en waaraan heeft Warren Buffet dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Warren Buffet is, lees dan snel verder.

Nationaliteit

Amerikaan

Geboortedatum

30 augustus 1930

Geschat vermogen

7,6 miljard

Beroep

Zakenman

Woonplaats

Verenigde Staten

Social Media

-

Wie is Warren Buffet?

-

Wat is het vermogen van Warren Buffet

Wat het precieze vermogen van Warren Buffet is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Warren Buffet’s vermogen geschat op om en nabij de 7,6 miljard. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Warren Buffet blijft natuurlijk een schatting, aangezien Warren Buffet  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Warren Buffet het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Warren Buffet’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Zakenman . Hier heeft Warren Buffet een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Warren Buffet per maand?

Hoeveel Warren Buffet precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Warren Buffet is lastig in te schatten, omdat Warren Buffet zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Warren Buffet nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Warren Buffet uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 7,6 miljard van Warren Buffet gaan we er echter van uit dat Warren Buffet’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Warren Buffet wordt vandaag de dag geschat op 7,6 miljard.

Wat Warren Buffet’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Warren Buffet zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Warren Buffet ongeveer 7,6 miljard is.

Warren Buffet beoefent het beroep van Zakenman en is bekend van Investeerder.