Zoek

  1. Vermogen van
  2. Enzo Knol

Vermogen van Enzo Knol

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Enzo Knol en beantwoorden wij vragen zoals wie is Enzo Knol en waaraan heeft Enzo Knol dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Enzo Knol is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

8 juni 1993

Geschat vermogen

€2 miljoen

Beroep

Youtuber

Woonplaats

-

Social Media

-

Wie is Enzo Knol?

Enzo Knol is geboren als Enzo Erkens. Hij is een Nederlandse vlogger op Youtube en stemacteur. Het publiek dat hij vast aantrekt zijn tieners. Zijn Youtube kanaal heeft momenteel al meer dan 2 miljoen abonnees. Dit is daarom het grootste Nederlandstalige YouTubekanaal. De inspiratie voor het maken van Youtube filmpjes komt van zijn oudere broer Milan Knol. Hij maakte al langer filmpjes op het internet en bracht hem op het idee om zelf video’s te gaan maken.

Publicaties en populariteit van Knol

Al op 9 juni 2013 kwam Knol zijn eerste YouTubefilmpje online. De opname heeft een dag eerder plaatsgevonden, in verband met zijn verjaardag. In februari begon de grote bekendheid van het kanaal van Knol na het publiceren van een filmpje, waarin een stunt op een fiets mislukte. Hij kwam toen ten val en brak zijn arm. Al heel snel nam zijn populariteit en het aantal abonnees op zijn YouTubekanaal toe. Het ging om een aantal van 400.000, zeker in het najaar van 2014.

Iedere dag upload Knol een video. Het gaat om filmpjes die heel erg humoristisch bedoeld zijn. In sommige gevallen upload hij een serieuzere onderwerp, zoals pesten of gescheiden ouders. Soms komt het wel eens voor dat hij gevallen laat zien van sluikreclame. In april 2018 scheidde hij zijn gaming en vlog content door deze te verdelen over twee verschillende YouTubekanalen. De bedoeling van het tweede kanaal is om gamevideo’s van Fortnite en Minecraft te presenteren. Op 1 oktober 2021 heeft Knol het nieuwe derde kanaal Enzo Knol Shorts gelanceerd. Hier worden korte, grappige video’s geplaatst uit een van zijn vele video’s die zijn opgenomen.

De bekendheid van Enzo Knol

De traditionele media heeft veel aandacht besteed aan de populariteit van de vlogger. In verschillende kranten verschenen artikelen over de verschillende interviews van Knol. Ook zijn geschiedenis werd heel veel bekeken. In september 2014 verscheen hij daarom voor het eerst in het televisieprogramma RTL Late Night. Met zijn YouTubefilmpjes harkt de jonge miljonair heel wat centen binnen. Dit heeft de laatste tijden zeker tot 2022 gezorgd voor veel groei in zijn business.

Wat is het vermogen van Enzo Knol

Wat het precieze vermogen van Enzo Knol is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Enzo Knol’s vermogen geschat op om en nabij de €2 miljoen . Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Enzo Knol blijft natuurlijk een schatting, aangezien Enzo Knol  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Enzo Knol het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Enzo Knol’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Enzo Knol een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Enzo Knol per maand?

Hoeveel Enzo Knol precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Enzo Knol is lastig in te schatten, omdat Enzo Knol zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Enzo Knol nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Enzo Knol uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €2 miljoen van Enzo Knol gaan we er echter van uit dat Enzo Knol’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Enzo Knol wordt vandaag de dag geschat op €2 miljoen .

Wat Enzo Knol’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Enzo Knol zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Enzo Knol ongeveer €2 miljoen is.

Enzo Knol beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.