Search

  1. Vermogen van
  2. Nick Schilder

Vermogen van Nick Schilder

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Nick Schilder en beantwoorden wij vragen zoals wie is Nick Schilder en waaraan heeft Nick Schilder dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Nick Schilder is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

6-10-1983

Geschat vermogen

3-12 miljoen euro

Beroep

zanger

Woonplaats

Volendam

Social Media

Wie is Nick Schilder?

Wat is het vermogen van Nick Schilder

Wat het precieze vermogen van Nick Schilder is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Nick Schilder’s vermogen geschat op om en nabij de 3-12 miljoen euro. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Nick Schilder blijft natuurlijk een schatting, aangezien Nick Schilder  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Nick Schilder het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Nick Schilder’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als zanger. Hier heeft Nick Schilder een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Nick Schilder per maand?

Hoeveel Nick Schilder precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Nick Schilder is lastig in te schatten, omdat Nick Schilder zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Nick Schilder nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Nick Schilder uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 3-12 miljoen euro van Nick Schilder gaan we er echter van uit dat Nick Schilder’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Nick Schilder wordt vandaag de dag geschat op 3-12 miljoen euro.

Wat Nick Schilder’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Nick Schilder zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Nick Schilder ongeveer 3-12 miljoen euro is.

Nick Schilder beoefent het beroep van zanger en is bekend van Muziekwereld.