Search

  1. Vermogen van
  2. Nienke Plas

Vermogen van Nienke Plas

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Nienke Plas en beantwoorden wij vragen zoals wie is Nienke Plas en waaraan heeft Nienke Plas dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Nienke Plas is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

3 april 1986

Geschat vermogen

1,3 miljoen

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Nienke Plas?

Als negentienjarige is Nienke Plas opgegroeid in Purmerend. Zij verhuisde daarna naar Amsterdam. Oorspronkelijk heeft ze gewerkt in de detailhandel, totdat ze in mei 2016 haar eigen YouTube-kanaal opende onder de naam; Nienke Plas. Op haar Youtube- kanaal plaatst zij vlogs over haar eigen leven die verschijnen onder de naam Shitty Diary. Zij bereikte een aantal van tweehonderdduizend volgers in november 2018. Haar video’s waren in die periode meer dan 27 miljoen keer bekeken. Plas viel in de prijzen tijdens het Gouden Televizier Ring Gala. Dit wordt gehouden op 9 oktober 2019. Ze viel in de categorie Beste Online Video-serie.

Plas maakt meerder online-series

Plas was in 2017 het gezicht jongerenplatform RUMAG. Hier heeft ze meerdere online-series voor gemaakt. De jonge youtuber maakte in 2018 haar televisiedebuut als presentatrice. Dit deed ze voor het RTL 5- programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje. Dit programma presenteerde zij samen met Dennis Weenig en Rick Brandsteder. Ze verscheen hierna in het RTL 4 programma Wannabees. En ook hier persifleerde ze op straat Fajah Lourens om zo reacties bij onwetende mensen uit te lokken. In 2018 was Plas een van de deelnemers van het negentiende seizoen van het RTL 5- programma Expeditie Robinson, ze viel als veertiende af en eindigde op de 8e plaats.

Plas en haar succes

Plas was in april 2019 als Glennis Grace te zien in de TV Kantine. Ze heeft ook gefunctioneerd als presentatrice van het KRO- NCRV- programma Pretty & Single. Samen met een vriend is ze in oktober 2019 te zien in hun eigen realityserie. Dit is uitgezonden door RTL 5 en Videoland. Ook eindigde Plas op derde plaats, toen ze in 2019 te zien was in het RTL 4 programma, The Masked Singer. Hier was zij gemaskerd als sprinkhaan die de zangwedstrijd aanging. Met het eindigen op de derde plaats heeft zij goed succes weten te behalen in haar carrière.

Wat is het vermogen van Nienke Plas

Wat het precieze vermogen van Nienke Plas is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Nienke Plas’s vermogen geschat op om en nabij de 1,3 miljoen . Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Nienke Plas blijft natuurlijk een schatting, aangezien Nienke Plas  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Nienke Plas het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Nienke Plas’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Nienke Plas een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Nienke Plas per maand?

Hoeveel Nienke Plas precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Nienke Plas is lastig in te schatten, omdat Nienke Plas zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Nienke Plas nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Nienke Plas uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 1,3 miljoen van Nienke Plas gaan we er echter van uit dat Nienke Plas’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Nienke Plas wordt vandaag de dag geschat op 1,3 miljoen .

Wat Nienke Plas’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Nienke Plas zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Nienke Plas ongeveer 1,3 miljoen is.

Nienke Plas beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.