Search

Vermogen van John de Mol

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van John de Mol en beantwoorden wij vragen zoals wie is John de Mol en waaraan heeft John de Mol dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van John de Mol is, lees dan snel verder.

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24 april 1955

Geschat vermogen

€ 2,1 miljard

Beroep

Media-magnaat

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is John de Mol?

-

Wat is het vermogen van John de Mol

Wat het precieze vermogen van John de Mol is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt John de Mol’s vermogen geschat op om en nabij de € 2,1 miljard. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van John de Mol blijft natuurlijk een schatting, aangezien John de Mol  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft John de Mol het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van John de Mol’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Media-magnaat. Hier heeft John de Mol een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient John de Mol per maand?

Hoeveel John de Mol precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van John de Mol is lastig in te schatten, omdat John de Mol zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van John de Mol nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die John de Mol uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 2,1 miljard van John de Mol gaan we er echter van uit dat John de Mol’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Veelgestelde vragen

Het vermogen van John de Mol wordt vandaag de dag geschat op € 2,1 miljard.

Wat John de Mol’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om John de Mol zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van John de Mol ongeveer € 2,1 miljard is.

John de Mol beoefent het beroep van Media-magnaat en is bekend van Muziekant.