Vermogen van Jill van Dooren

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Jill van Dooren en beantwoorden wij vragen zoals wie is Jill van Dooren en waaraan heeft Jill van Dooren dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Jill van Dooren is, lees dan snel verder.

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1993

Geschat vermogen

-

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Jill van Dooren?

Jill van Dooren die ook wel Croco Jill wordt genoemd, is geboren in 1993. Zij schokte haar fans op 25 juli 2017 toen zij een video geüpload waarin zij vertelde dat haar relatie met Milan Knol uit is. De relatie had een duur van 5 jaar. Jill heeft in Nijmegen gewoond en heeft een broer en zus Ellen. Haar zus is eerder op januari 2016 overleden aan de gevolgen van kanker. Hierna trok ze in bij haar broer, Enzo Knol.

Operatie

Om haar neus korter te maken heeft Jill een neusoperatie gedaan. In eerdere video heeft ze verteld dat ze een hekel heeft aan de lengte van haar neus. Volgens media heeft ze geleden na de neusoperatie. Jill is een professionele vlogger. Ze neemt iedere dag video’s op van haar dagelijks leven. In november 2014 is zij hiermee begonnen en ze verdiend hiermee heel goed. Op dit moment heeft Jill 300.000 abonnees behaald op haar YouTube-kanaal. Sinds 2017 is zij gestopt met het vloggen over haar dagelijks leven. Nu neemt ze een weekvlog op.

Het youtubesucces van Jill

Jill heeft haar youtube succes te danken aan het Milan effect. Dit betekent dat kijkers vooral naar haar vlog gelokt worden omdat ze de vriendin is van de bekende gamer. Ook haar broer Milan heeft geprofiteerd toen hij startte met zijn youtube kanaal. Tot op dit is het haar persoonlijkheid die de vlogs dragen.

Wat is het vermogen van Jill van Dooren

Wat het precieze vermogen van Jill van Dooren is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Jill van Dooren’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Jill van Dooren blijft natuurlijk een schatting, aangezien Jill van Dooren  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Jill van Dooren het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Jill van Dooren’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Jill van Dooren een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Jill van Dooren per maand?

Hoeveel Jill van Dooren precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Jill van Dooren is lastig in te schatten, omdat Jill van Dooren zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Jill van Dooren nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Jill van Dooren uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Jill van Dooren gaan we er echter van uit dat Jill van Dooren’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jill van Dooren wordt vandaag de dag geschat op -.

Wat Jill van Dooren’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Jill van Dooren zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Jill van Dooren ongeveer - is.

Jill van Dooren beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.