Search

Top 10 fantastic beasts boeken 2023

Op zoek naar een fantastic beasts boek dat je niet kan wegleggen?  In de wereld van literaire fantastic beasts boeken zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Zo zijn er onwijs veel verschillende auteurs die boeken schrijven van afwisselende kwaliteit.

Onze boeken experts lazen alle meest verkochte boeken uit de categorie fantastic beasts die in de top 60 en 100 staan. Hieruit stelden we een top 10 beste fantastic beasts boeken op.

Dus, op zoek naar de beste fantastic beasts boeken om te lezen in 2023?  Lees snel verder!

De top 10 beste fantastic beasts boeken

We hebben de beste fantastic beasts boeken voor je geselecteerd op basis van de top 100 fantastic beasts boeken en het advies van onze eigen literaire experts. 

We laten je hier onze keus voor de beste fantastic beasts boeken ooit zien! Kijk in onze fantastic beasts top 10 boeken lijst voor hulp bij het maken van je keuze.

Fabeldieren

Fabeldieren is een waardevol boek voor iedereen die de magische wereld beter wil leren kennen. Het boek bevat een gedetailleerde catalogus van meer dan 65 magische wezens uit de wereld van Harry Potter. Inzicht in hun gedrag, hun voedselvoorkeur en hun leefomgeving. In Fabeldieren kom je alles te weten over de meest magische wezens die je je maar kunt voorstellen. Fabeldieren is een boek dat je versteld zal doen staan. Je krijgt als lezer een verrassende blik in het leven van magische wezens, waaronder de Heksenmeester, de Hippogrief, de Drijfzwam en de Zwadderich. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl, met veel humor en informatie. Het bevat ook verrassende illustraties van Olly Moss, die het leven van de magische wezens in woord en beeld weergeven. Dit boek is een must-have voor iedereen die het magische leven beter wil leren kennen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Na de opwindende eerste film Fantastic Beasts and Where To Find Them, is de vervolgfilm Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nu ook te zien. In dit tweede deel van de reeks verschuift het decor van New York naar London en Parijs. Gellert Grindelwald, de machtige duistere tovenaar, ontsnapt aan de gevangenis in New York. Hij verzamelt volgers om zich heen om zijn doel te bereiken: heerschappij van tovenaars over alle andere wezens. Albus Perkamentus roept Newt Scamander weer op om hiertegen te vechten. In een wereld waar loyaliteit en liefde steeds meer verdeeld worden, moeten de personages de ultieme toets van vertrouwen en trouw doorstaan. Het verhaal van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is ook verkrijgbaar in boekvorm, met het volledige script van de film. In dit vervolg staan niet alleen bekende maar ook nieuwe magische dieren en personages die elk hun eigen verhaal hebben. De film en het boek beloven spannende avonturen, verrassende ontmoetingen en een complex verhaal dat de kijkers en lezers urenlang boeit. Laat je verleiden tot een magische wereld vol mysterieuze wezens en avontuur, en verlies jezelf in de wereld van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Beleef de magie

Neem een duik in de magische wereld van J.K. Rowling's Fantastic Beasts and Where to Find Them met Beleef de magie. In dit boek kom je alles te weten over de magische geheimen van Newt Scamander en de personages, plaatsen, dieren en dingen waar hij mee te maken krijgt in het New York van de jaren twintig. Je krijgt ook insights in het Magical Congress of the United States of America (MACUSA) en de ins en outs van de productie van de film. Met behulp van interviews met regisseur David Yates, producent David Heyman en hun crewleden, kun je een unieke kijk achter de schermen nemen. Daarnaast worden ook de kostuums, make-up, special effects, decorontwerp en rekwisieten (vooral toverstokken!) van dichtbij bekeken. Dit officieel door Warner Bros. Consumer Products goedgekeurde boek bevat fantastische foto's en is de ultieme gids voor Fantastic Beasts and Where to Find Them. Beleef de magie en kom erachter wat er allemaal verborgen ligt in Newts koffer. Beleef de magie en duik in de magische wereld van J.K. Rowling's Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ontdek de magische geheimen die verborgen liggen in Newts koffer en kom erachter wat er allemaal te beleven valt in het New York van de jaren twintig. In dit officieel goedgekeurde boek door Warner Bros. Consumer Products, krijg je unieke insights in het Magical Congress of the United States of America (MACUSA) en worden de kostuums, make-up, special effects, decorontwerp en rekwisieten van dichtbij bekeken. Je krijgt commentaar van Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell en vele anderen, en krijgt een exclusief kijkje achter de schermen met behulp van interviews met regisseur David Yates, producent David Heyman en hun crewleden. Dit boek is de ultieme gids voor Fantastic Beasts and Where to Find Them en bevat fantastische foto's waarmee je de magie kunt beleven.

Fantastic Beasts and Where to Find Them: Movie-Making News

Movie-Making News' is een perfecte manier om de spanning te voelen die samenhangt met de naderende release van The Crimes of Grindelwald. Naast het geven van een inzicht in de wereld van filmmaken, biedt deze geweldige krant ook een kijkje in de wereld van magie die de fans zo goed kennen. Fans kunnen de magische verhalen over de tovenaarswereld lezen en genieten van de vele foto's en grafische afbeeldingen die deze krant bevat. De krant bevat ook interviews en commentaren van acteurs en filmmakers die een unieke kijk geven in achtergrondverhalen uit de film en informatie over speciale effecten. Dit alles maakt deze krant een must-have voor fans die de magie en de filmmogelijkheden van Fantastic Beasts and Where to Find Them willen beleven.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Het Magische archief

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is een magische reis die je mee neemt naar de wereld van tovenaars en fabeldieren. In dit vervolg op 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' worden de avonturen van Newt Scamander en zijn vrienden gekenmerkt door het vechten tegen de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindelwald. Het Magische archief is de perfecte manier om deze magische reis mee te maken, door de tien uitneembare facsimile-reproducties van rekwisieten en andere materialen uit de film. Het Magische archief is een verzameling aan kostbare geheimen die de makers van de film hebben verzameld. Je kunt genieten van verhalen van acteurs en crewleden, full colour artwork en een ongekende kijk achter de schermen. Bovendien bevat het boek een uitgebreide gids over de magische wereld die weergegeven wordt in de film, waaronder informatie over tovenaars en fabeldieren. Dit unieke boek is een must-have voor elke Harry Potter- en Fantastic Beasts-fan en zal je meenemen in de magische wereld die de filmmakers hebben gecreëerd.

Licht, camera, magie! Het boek bij de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is genomineerd voor de British Academy Film Awards 2019 voor 'Best Production Design' en 'Best Special Visual Effects'. 'Licht, camera, magie! Het boek bij de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' brengt de fans terug naar de Magizoöloog Newt Scamander en zijn vrienden Tina, Queenie en Jacob voor hun avontuur dat hen vanuit het New York uit de jaren twintig naar Londen en Parijs voert in een tovenaarswereld die bedreigd wordt door de opkomst van Gellert Grindelwald. In dit boek wordt het verhaal achter de film uitgebreid beschreven, van het script tot de finale versie. Ook worden de belangrijkste personages besproken en komen er commentaren van Eddie Redmayne, Johnny Depp en Jude Law voorbij. Daarnaast worden er interviews gepubliceerd met Oscarwinnaars David Heyman, David Yates, Stuart Craig, Colleen Atwood en andere leden van de crew. Je maakt kennis met de magische wereld van de film, bezoekt geweldige locaties en leest alles over kostuumontwerp, decorontwerp, make-up, special effects en rekwisieten. Met de prachtige foto's die de totstandkoming van de film laten zien, is 'Licht, camera, magie!' een uitgelezen kans om de film 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' te ontdekken. Het boek biedt een diepgaande kijk achter de schermen die je nergens anders kunt vinden.

Fantastic beasts and where to find them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een unieke kijk op de magische wereld, geschreven door de meester der fantasie. Het boek bevat niet alleen het complete scenario van de film, maar ook een rijkdom aan originele illustraties, concept art, achtergrondinformatie en inzichten die alleen J.K. Rowling kan leveren. Fantastic Beasts and Where to Find Them is een must-have voor iedereen die een diepgaande kijk wil krijgen in de magische wereld van Rowling. Het boek bevat nieuwe informatie over de personages en hun verleden, evenals kleurrijke beschrijvingen van de wereld die Rowling heeft gecreëerd. Lezers zullen verrast worden door de verhalen over mysterieuze wezens en verborgen plaatsen, waardoor ze een nieuwe kijk krijgen op de magische wereld. Fantastic Beasts and Where to Find Them is een boek dat je meeneemt op een magische reis. Met prachtig uitgewerkte illustraties, verhalen uit de film en nieuwe informatie over de magische wereld is dit een boek dat je niet mag missen. Neem deel aan de magische avonturen die Rowling heeft gecreëerd en krijg een unieke kijk op de wereld van Fantastic Beasts.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore De geheimen van Perkamentus

Professor Perkamentus weet dat de machtige duistere tovenaar Grindelwald zich voorbereidt om de macht te grijpen in de Tovenaarswereld. In zijn eentje kan Perkamentus hem niet tegenhouden, dus vraagt hij magiezoöloog Newt Scamander voor een missie met een team van onverschrokken tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker. Zij treffen onderweg oude en nieuwe Fabeldieren en gaan de strijd aan met Grindelswalds immer groeiende groep volgelingen. Terwijl zij op zoek gaan naar de geheimen van Perkamentus, ontdekken ze de gevaren en de magische krachten die verborgen liggen in het verleden. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / De geheimen van Perkamentus is het derde filmscenario dat in de Fantastic Beasts filmreeks verschijnt. Naast het originele filmscript bevat deze editie de oorspronkelijke schetsen voor het concept van de film en biedt daarmee een uniek kijkje achter de schermen. Met behulp van deze informatie kunnen fans de magische wereld van Harry Potter nog dieper ontdekken. Professor Perkamentus heeft Newt Scamander gevraagd om een team van onverschrokken tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te verzamelen om de macht van Grindelwald tegen te gaan. Hun zoektocht voert hen door de magische wereld, waar ze oude en nieuwe Fabeldieren bezoeken en meer te weten komen over de mysterieuze geheimen van Perkamentus. Met Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / De geheimen van Perkamentus kunnen Harry Potterfans hun avonturen vervolgen in de magische wereld die ze zo goed kennen.

Een koffer vol fabeldieren

Met deze koffer vol fantastische wezens wordt de magie van de film in uw woonkamer gebracht. Als een reisgids in de tovenaarwereld, bevat de koffer een collectie van twaalf verschillende figuren, waaronder de Niffler, Bowtruckle, Demiguise, Occamy. Elk figuur is uniek, met gedetailleerde kleding en accessoires, waaronder een basis die de dieren in een meeslepende pose toont. Elk figuur is ongeveer vijf centimeter hoog en gemaakt van een stevig ABS-materiaal dat de kleuren en details goed weergeeft. Met deze koffer vol fabeldieren kunnen verhalen en avonturen worden verzonnen, geïnspireerd door de verhalen uit Fantastic Beasts and Where to Find Them. Laat je fantasie de vrije loop en breng de magie van de film naar jou thuis. Verken de wereld van J.K. Rowling met deze koffer vol leven, een fantastische verzameling die je zal betoveren.

Een koffer vol fabeldieren

Deze koffer biedt u een klein stukje van die magie. In de koffer zitten verschillende kleine figuren van de ongelooflijke beesten die in de film voorkomen. Elk figuur is met de hand gesneden en geschilderd, met veel aandacht voor detail. Geniet van de bewegende pootjes en de kleine, maar scherpe tanden van de Erumpent, de vleugels van de Occamy en de lange slurf van de Nundu. De koffer bevat ook een korte geschiedenis over de verschillende figuren, zodat u nog meer kunt leren over deze magische wezens. Niet alleen leer je meer over hun uiterlijk, maar ook over hun karakter en gewoontes. Volg de avonturen van Newt en zijn vrienden en ontdek de magische wereld waarvan deze koffer slechts een klein deel is. Ontdek de magie en de verhalen die deze koffer te bieden heeft.

Een fantastic beasts boek kopen

Deze fantastic beasts boeken review dient ter inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of goede fantastic beasts boeken om te lezen.

Op deze pagina behandelen we de fantastic beasts boeken top 10. Dit zijn ook boeken die in de literaire top 20, 60 en 100 voorkomen. We hebben onder andere de bestseller boeken van 2022 en andere populaire fantastic beasts boeken van dit moment voor je gelezen en beoordeeld. 

Bekijk ook eens deze top 10 boeken: 

Veelgestelde vragen

Wij hebben zelf geen webshop, dus je kunt jouw favoriete fantastic beasts boek niet bij ons kopen. Wél kun je bij ons terecht voor een aanbeveling van een betrouwbare webshop waar je jouw nieuwe fantastic beasts boek(en) kopen kunt. Klik op de “Koop voor de beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je de aankoop van het nieuwe fantastic beasts boek kan voltooien.

Ja, wij hebben onze top tien fantastic beasts boeken gekozen uit de top 100 boeken lijsten van o.a 2022 en 2021. Na het lezen en beoordelen van alle bestseller boeken van deze lijsten zijn wij tot een top 10 beste fantastic beasts boeken gekomen.

  1. Boeken
  2. fantastic beasts

Inhoudsopgave