Zoek

Top 10 bestseller boeken 2023

Op zoek naar een bestseller boek dat je niet kan wegleggen?  In de wereld van literaire bestseller boeken zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Zo zijn er onwijs veel verschillende auteurs die boeken schrijven van afwisselende kwaliteit.

Onze boeken experts lazen alle meest verkochte boeken uit de categorie bestseller die in de top 60 en 100 staan. Hieruit stelden we een top 10 beste bestseller boeken op.

Dus, op zoek naar de beste bestseller boeken om te lezen in 2023?  Lees snel verder!

De top 10 beste bestseller boeken

We hebben de beste bestseller boeken voor je geselecteerd op basis van de top 100 bestseller boeken en het advies van onze eigen literaire experts. 

We laten je hier onze keus voor de beste bestseller boeken ooit zien! Kijk in onze bestseller top 10 boeken lijst voor hulp bij het maken van je keuze.

Daar waar de rivierkreeften zingen

Daar waar de rivierkreeften zingen is een romantisch avontuur dat zich afspeelt in de prachtige omgeving van de Wildwoods in Oregon. Het verhaal begint als de jonge fotograaf, Carter, naar het gebied reist om wat rust te zoeken. Hier ontmoet hij de lokale visser, Jack, die Carter in contact brengt met de meest magische plekjes in de omgeving. Samen ontdekken ze de schoonheid van de Wildwoods en ontdekken ze een mysterie dat diep verborgen ligt in de bossen. Tijdens hun avontuur ontdekken ze een indrukwekkende, verborgen waterval die alleen door Jack bekend is. Hier zingen de rivierkreeften in de stroom, wat een krachtige connectie creëert tussen de twee. Carter en Jack ontdekken de wonderen van de natuur en de kracht van ware vriendschap, terwijl ze de mysterieuze krachten in de Wildwoods ontrafelen. Daar waar de rivierkreeften zingen biedt een prachtig verhaal dat gevuld is met prachtige landschappen, magische momenten en het verlangen om een avontuur aan te gaan. Het boek is geschreven door de best verkopende auteur, Lisa K. Mullins, en bevat een magisch avontuur vol romantiek, avontuur en mysterie. Laat je meevoeren door het verhaal, waar Carter en Jack samen krachtige momenten beleven terwijl ze de verborgen geheimen van de Wildwoods ontdekken.

Toen de wereld brak

Deze roman is geschreven door de Ierse auteur Eoin Redmond. Het verhaal speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog, in de tijd dat de oorlog de Europese samenlevingen voor altijd veranderde. De hoofdpersoon, John O'Neill, wordt gespeeld door de Ierse acteur Darren Robinson. John is een jonge soldaat, die verstrikt raakt in het web van leugens, geweld en verraad. Zijn lot neemt een trieste wending als hij geconfronteerd wordt met de dood van een vriend. Zijn verdriet en schuldgevoel veranderen zijn leven en hij begint een zoektocht naar antwoorden, maar wat hij uiteindelijk zal vinden is ver weg van wat hij verwachtte. De schrijver heeft een unieke stem gegeven aan de personages en de verhalen. De gevoelens van schuld, verdriet en verlies worden diep en meeslepend beschreven. De roman is een krachtig verhaal over de kracht van hoop, vriendschap en liefde. Het is een emotioneel boeiend verhaal dat je meeneemt in de wereld van John O'Neill en het verhaal van een generatie die de wereld voorgoed veranderde.

Omringd door idioten

In zijn boek Omringd door idioten, presenteert Thomas Erikson een bijzondere manier om beter te begrijpen waarom andere mensen doen zoals ze doen. Hij introduceert vier belangrijke persoonlijkheidstypes: de verdediger, de stierenkop, de pleaser en de analytische. Door te weten welke type je tegenover je hebt, kun je beter begrijpen waarom ze zo reageren. Thomas Erikson maakt gebruik van een heldere en leuke taal waardoor het lezen van zijn boek aangenaam is. Met zijn verhalen en anekdotes maakt hij begrijpelijk waarom mensen zoals ze zijn. Hij voorziet je ook van praktische tips, waarmee je betere resultaten kunt bereiken. Met deze tips kun je constructiever omgaan met mensen en je communicatie verbeteren. Het boek is geschikt voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hun gedrag en dat van anderen. Je zult zien dat je zelfs de meest lastige situaties kunt begrijpen en beheersen.

Nooit meer

Het verhaal gaat over de twintigjarige Scarlett, die door haar verleden wordt geconfronteerd wanneer ze een jongen tegenkomt met wie ze een intense verhouding heeft gehad. Scarlett moet kiezen tussen de man die ze kent of de man die ze liefheeft. Deze roman zal je meenemen op een emotionele reis vol verrassingen. Het boek is geschreven in een stijl die zo echt is dat je je afvraagt of je het verhaal in het echt meemaakt. De personages zijn zo goed uitgewerkt dat je je in hen kunt verplaatsen en de emoties kunt voelen die zij ervaren. Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk en oprecht verhaal. De personages hebben een unieke dynamiek en je krijgt een kijkje in het leven van elke personage. Het verhaal laat je zien wat er gebeurt als je een keuze moet maken voor de persoon die je liefhebt. Deze roman zal je leren hoe je kunt omgaan met de veranderingen in je leven en de moeilijke situaties waarin je je kunt bevinden. Productnaam: Nooit meer Productbeschrijving: Colleen Hoover's grote TikTok-hit 'Nooit Meer' is een persoonlijk emotioneel verhaal met een universele boodschap. Het gaat over de twintigjarige Scarlett, die wordt geconfronteerd met haar verleden wanneer ze een jongen tegenkomt met wie.

De geheimen van de kostschool

In De geheimen van de kostschool, een spannende roman van Lucinda Riley, wordt een leerling dood aangetroffen in een exclusieve kostschool in Norfolk. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet om de mysterieuze dood te onderzoeken. Uiteindelijk ontdekt Jazz dat achter de gesloten deuren van de kostschool veel meer schuilgaat dan een tragisch ongeval. Tijdens het onderzoek ontwikkelen Jazz en de leerlingen van de kostschool een hechte band, terwijl Jazz meer begint te begrijpen over het mysterie dat de kostschool omringt. Langzaam maar zeker worden de waarheden blootgelegd die de kostschool zo lang heeft verzwegen, met verontrustende en verrassende gevolgen. Deze opwindende roman geeft lezers de kans om in de geheimzinnige wereld van De geheimen van de kostschool te stappen.

Het brievenspoor

Voor Amy begint het zoeken naar antwoorden. Ze probeert achter de waarheid te komen over Aurelia's laatste dagen en wie haar werkelijke ouders zijn. Haar zoektocht brengt haar naar de meest onverwachte plaatsen en tot verbazingwekkende ontdekkingen. Tijdens deze zoektocht ontvangt Amy brieven die haar stukje bij beetje leiden naar een lange verborgen waarheid. Haar vermoeiende reis blijkt een waardevolle les over leven en liefde, die haar leert dat er vaak meer schoonheid in het leven te vinden is dan je ooit had gedacht. Het brievenspoor is een romantisch verhaal over de zoektocht naar een waarheid. Het verhaal is gebaseerd op het verhaal van een echte Amy Snow, die in 1873 door haar adoptiefamilie werd verbannen en de waarheid achter haar verleden achtervolgde. Het boek laat de lezer meeleven met Amy's zoektocht, waarbij ze moet vechten tegen vooroordelen en snel wisselende omstandigheden. Het verhaal is een meeslepende reis vol onverwachte wendingen en verrassende personages, die de lezer meeneemt naar een wereld vol liefde, verlies en waarheid.

De wilde stilte

Raynor en haar man verhuizen naar de rotsachtige kustlijn van Cornwall, waar ze de rust en stilte van de omgeving ervaren. Voor het eerst in hun leven zijn ze omringd door de kracht van de natuur. De wilde stilte wordt hun vriend, hun thuis. Ze leren de planten en dieren kennen, wandelen langs de kust en genieten van de rust. Het landschap van Cornwall is magisch. Raynor en haar man bewonderen van grote afstand de majestueuze kliffen die de omgeving domineren. Ze ontdekken de diepste geheimen van de oude boerderij die ze hebben gekocht. Ze ontdekken dat het meer dan een huis is: het is een schuilplaats, een toevluchtsoord en een plaats om te wonen, waar ze zich thuis voelen. De wilde stilte biedt de bewoners de kans om zich terug te trekken in een omgeving met een unieke schoonheid. Het is een plaats waar ze kunnen genieten van het unieke landschap, de rust, de frisse lucht en de magie van de oceaan.

De stille patiënt

De stille patiënt is een mysterieuze, unieke sculptuur met een ongrijpbaar verhaal. Je kunt het beeld aanschouwen als een stille getuige die al eeuwen oud lijkt. Het is gemaakt van duurzame, stevige materialen en heeft een mooie, rustige uitstraling. Het is ongeveer 15 centimeter hoog en heeft een vraagteken als gezicht. De stille patiënt is een prachtig en mysterieus kunstwerk dat een rustgevende sfeer creëert in elke ruimte. Het is perfect als een eeuwig durende herinnering aan een gebeurtenis die voor altijd verborgen blijft. Door de subtiele kleuren en vormen is het een stukje kunst dat je nooit meer zult vergeten. Laat je meevoeren naar een andere wereld en ontdek het mysterie achter De stille patiënt.

De waarheid

Kom je in deze intense psychologische thriller terecht, waarin de waarheid een grote rol speelt. Dit verhaal gaat over Lowen, een arme schrijfster die de kans van haar leven krijgt door de populaire boekenserie van Verity Crawford te voltooien. Lowen ontdekt een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven, maar al snel krijgt ze gevoelens voor Verity's man Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden? Colleen Hoover's spannende NA-thriller 'De waarheid' zal je meevoeren op een intensief avontuur. Verlies jezelf in een psychologisch drama waarin de waarheid een grote rol speelt. Volg Lowen als ze de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooit, maar ontdekt dat er een verborgen autobiografie is. Wat komt Lowen te weten? Kan ze de waarheid voor zich houden, ook voor Jeremy? Of zal de waarheid haar liefde bedreigen? Laat je meevoeren in de duistere wereld van Colleen Hoover en ontdek hoe het verhaal afloopt.

Op het einde gaan ze allebei dood

Op het Einde Gaan Ze Allebei Dood is een verhaal over de verstrengeling van twee families, de onvermijdelijke confrontatie met de gevolgen van hun keuzes en de kracht van hoop. Het verhaal wordt verteld door twee personen die elkaar kruisen, maar die steeds opnieuw worden gedwongen om te vechten voor hun leven. De personages hebben een onvergetelijke chemie en hun verhaallijn is vol met emoties, spanning en verrassingen. Het boek zal je meenemen op een reis die je diep in het hart raakt. Je krijgt een gevoel van wanhoop en hoop tegelijk, terwijl de personages proberen hun leven te veranderen. De auteur heeft een unieke schrijfstijl die het verhaal magisch maakt. Het boek is een must voor iedereen die op zoek is naar een meeslepende, emotionele en waargebeurde vertelling. Deze roman biedt een unieke kijk op het leven en het zal je leven voor altijd veranderen. Het boek heeft een impact gehad op veel lezers, waardoor het een internationale bestseller is geworden. De auteur heeft een meeslepend slot geschreven, waardoor het boek op TikTok een van de meest populaire boeken is geworden.

Een bestseller boek kopen

Deze bestseller boeken review dient ter inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of goede bestseller boeken om te lezen.

Op deze pagina behandelen we de bestseller boeken top 10. Dit zijn ook boeken die in de literaire top 20, 60 en 100 voorkomen. We hebben onder andere de bestseller boeken van 2022 en andere populaire bestseller boeken van dit moment voor je gelezen en beoordeeld. 

Bekijk ook eens deze top 10 boeken: 

Veelgestelde vragen

Wij hebben zelf geen webshop, dus je kunt jouw favoriete bestseller boek niet bij ons kopen. Wél kun je bij ons terecht voor een aanbeveling van een betrouwbare webshop waar je jouw nieuwe bestseller boek(en) kopen kunt. Klik op de “Koop voor de beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je de aankoop van het nieuwe bestseller boek kan voltooien.

Ja, wij hebben onze top tien bestseller boeken gekozen uit de top 100 boeken lijsten van o.a 2022 en 2021. Na het lezen en beoordelen van alle bestseller boeken van deze lijsten zijn wij tot een top 10 beste bestseller boeken gekomen.

  1. Boeken
  2. bestseller

Inhoudsopgave