Search

De feestelijke kerstperiode is een uitgelezen kans om de speciale vrouwen in ons leven te verrassen en te verwennen. Of het nu je moeder, zus, partner, vriendin of collega is, er zijn talloze manieren om haar hart te verwarmen met een onvergetelijk kerstcadeau. Het uitkiezen van het perfecte geschenk voor haar kan een spannende maar ook uitdagende taak zijn. Daarom hebben we in dit artikel een verzameling van betekenisvolle, unieke en prachtige ideeën samengesteld om haar te laten stralen tijdens de feestdagen. Of ze nu houdt van luxe verwennerijen, avonturen of gepersonaliseerde geschenken, met deze tips zit je altijd goed.

Een persoonlijke boodschap

Vrouwen hechten een stuk minder waarde aan geld en dure spullen dan veel mannen doen. Een persoonlijke touch is namelijk veel belangrijker voor de meeste dames. Zorg er daarom voor  dat je een kaart met persoonlijke boodschap toevoegt aan je cadeau, om haar te laten zien dat je haar waardeert. Dit is overigens ook voor werkgever een handige tip om een kerstpakket vrouw nog specialer te maken en te laten zien hoe dankbaar je ze bent voor de inzet van het afgelopen jaar.

Neem haar mee uit eten

Als werkgever is dit een beetje een vreemd cadeau, mits jullie bijvoorbeeld compagnons zijn. Ben je op zoek naar een verrassing voor je partner, dan is een etentje natuurlijk de perfecte manier om te laten zien hoeveel je om haar geeft. Reserveer in haar favoriete restaurant en laat haar iets leuks aantrekken. Natuurlijk is het wel zaak dat je geheim houdt wat jullie gaan doen, zodat ze straks extra verrast is op het moment dat jullie bij haar favoriete restaurant de auto uitstappen.

Persoonlijk cadeau

Vrouwen kwijnen vaak al weg bij het idee dat ze iets leuks krijgen voor kerst, maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld iets persoonlijks cadeau te geven. Helemaal wanneer jullie ook kinderen hebben, doet een mooie foto van de kinderen of het hele gezin de oogjes van menig vrouw waterig worden. Zorg er wel voor dat je, wanneer je zoiets wilt doen, even goed met je kinderen afstemt, zodat ze hun mond niet voorbij praten natuurlijk.

Een romantisch weekendje weg

Wil je even samen genieten, dan is een weekendje weg natuurlijk de perfecte manier om dit te kunnen doen. Verwen haar met een verrassend weekendje weg naar een romantische bestemming. Kies een chic hotel of een gezellig bed and breakfast en plan enkele activiteiten waarvan je weet dat ze ervan zal genieten. Dit is de perfecte gelegenheid om samen nieuwe herinneringen te creëren en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Nu hoef je echt niet tijdens de kerstdagen weg te gaan, maar alleen al een ‘voucher’ of persoonlijke uitnodiging in een kaart is al voldoende om haar te laten smelten.

Ook voor de werkgevers

Veel werkgevers kiezen ervoor om één en hetzelfde kerstpakket te geven aan iedereen. Aangezien een persoonlijk kerstpakket bestellen tegenwoordig heel makkelijk online kan, is dit juist een moment om te laten zien dat je tijd en moeite steekt in het personeel. Geef bijvoorbeeld de keuze uit twee of meerdere pakketten, zodat zowel de vrouwen, als de mannen iets kunnen kiezen wat bij ze past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *