Search

Begin het nieuwe jaar goed, door een hippe outfit aan je garderobe toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van een zwarte jurk met stoere cowboylaarzen. Niet alleen leuk voor de wintermaanden, ook in het voorjaar zal zo’n combinatie in de smaak vallen bij veel mensen. In plaats van stoere cowboylaarzen kun je ook kijken naar chique overknee laarzen. Ze zijn de laatste maanden steeds populairder geworden! Bij het samenstellen van een nieuwe outfit zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. In dit artikel lees je er meer over. 

Tip: in de maanden rond de jaarwisseling wordt kleding vaak met korting aangeboden. Maak er gebruik van om je kledingkast aan te vullen! 

Zoek naar kleding passend bij je uitstraling 
Hoe zoek jij naar een nieuwe top of jurk? Het is belangrijk om bij het maken van keuzes rekening te houden met je uitstraling. Laat de kleur van een blouse of shirt aansluiten bij die van je ogen. Kies voor een donkere jurk in de wintermaanden en het voorjaar, wanneer je nog maar weinig zonlicht opgevangen hebt. Een witte of bijvoorbeeld crèmekleurige jurk zou je in deze periode onnodig bleekjes maken. Van kleding stelt men dat het je kan laten stralen! Dat geldt alleen wanneer de kleding qua kleur en stijl past bij je eigen uitstraling. 

Werk in outfits met verschillende laagjes 
Zeker in de winter en het voorjaar is het praktisch om met verschillende laagjes van kleding te werken. Het kan in deze periode best koud zijn, terwijl het binnen al snel te warm is met een dikke trui of een los colbert aan. Door laagjes te gebruiken heb je het nooit te warm of te koud! Daarbij maakt het gebruik van laagjes een outfit spannender. Denk aan de combinatie van een hippe coltrui met daarover een colbert of leren jasje. Of denk aan de combinatie van een leuke blouse met een bodywarmer. 

Voeg een eyecatcher toe aan je outfit 
Val op door je outfit van een heuse eyecatcher te voorzien! Dit kan een wollige bodywarmer of colbert zijn, maar bijvoorbeeld ook een fraaie accessoire. Denk aan een mooie tas of compacte clutch, gebruik een ketting als eyecatcher of draag bijvoorbeeld een riem die goed past bij je jurk of blouse. Mannen voegen een eyecatcher aan hun outfit toe door bijvoorbeeld een mooi horloge te dragen. Ook een riem staat bij mannen vaak erg goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *