Zoek

Wil je je badkamer helemaal vanaf scratch opnieuw inrichten? Of betrek je binnenkort je nieuwe woning en mag je helemaal zelf bepalen hoe de badkamer eruit komt te zien? Wat de reden ook mag zijn, bij het compleet nieuw inrichten van de badkamer begin je altijd met de basis. Letterlijk en figuurlijk dus bij een goede, degelijke badkamervloer. Wil je er eentje die tegen een spatje water kan en ook nog eens makkelijk in onderhoud is? Dan is de keuze misschien sneller gemaakt dan je dacht.

Daarom wil je een PVC vloer in je nieuwe badkamer

We noemden hierboven al twee grote voordelen van een PVC vloer in de badkamer. Namelijk: waterbestendig en makkelijk in onderhoud. Maar wist je al dat een PVC vloer in de badkamer van Roobol ook nog eens een anti-sliplaag heeft? Dat is wel zo veilig, met alle watergerelateerde ongelukjes die in een badkamer kunnen gebeuren.

Maar een PVC badkamer vloer heeft nog meer voordelen. De PVC tegels voelen niet koud aan de voeten aan en hebben zelfs een warmtegeleidende werking. Als je er ook nog eens vloerverwarming bij installeert, is de warmtegeleidende werking nog eens meer dan dubbel zo sterk. Ook werkt de zachtheid van het PVC materiaal geluidsisolerend. Zeker handig als je in een gehorig appartement woont en je onderburen graag te vriend wilt houden.

Bepaal je gewenste basislook met een PVC badkamervloer

Bij het bepalen van de basis van je badkamer hoort ook de juiste look. Iedereen heeft wat dat betreft zijn eigen voorkeuren. De een houdt van een klassieke houten vloer, een ander van industrieel beton, en weer een ander van lekker ruimtelijke natuurtegels. Wist je dat je met een PVC tegel de look van deze vloersoorten perfect kunt nabootsen? Maar dan wel met alle voordelen van een PVC badkamer vloer.

Beken kleur met een PVC badkamer vloer

Dan zijn we aangekomen bij het laatste punt van aandacht voor het uitkiezen van je nieuwe badkamervloer: de kleur. Wil je ruimtelijk wit, praktisch grijs of nostalgisch eikenhout? Of misschien een kek fel kleurtje in een leuk mozaïekmotief? Ook dat is allemaal mogelijk met een PVC badkamer vloer. Neem er gerust even goed de tijd voor allemaal. Je wilt immers nog jarenlang plezier hebben van je nieuwe badkamer(vloer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *