Zoek

Veel mensen zijn wel eens kritisch over hun uiterlijk. Als ze in de spiegel kijken dan zien ze dingen die hen niet aanstaan. Rimpels, overgewicht, een slechte huid, allemaal zaken waar je een minderwaardigheidscomplex van kunt krijgen. Nu is er aan veel van dit soort ongemakken wel iets te doen. Je kunt terecht bij een gespecialiseerde kliniek voor laser ontharen in Enschede. Als je als vrouw kampt met overbeharing dan zijn er soms zelfs mogelijkheden om de kosten te laten vergoeden door de zorgverzekering. Hiervoor moet wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid is het zaak om vooraf met je zorgverzekeraar te overleggen. Zo voorkom je dat je kosten gaat maken die achteraf niet voor vergoeding in aanmerking blijken te komen.

Rimpels weg laten halen

Als we ouder worden krijgen we rimpels. De één wat meer dan de ander, de één ook sneller dan de ander. Fronsrimpels en kraaienpootjes bij de ogen zijn de eerste tekenen die aantonen dat je geen 20 meer bent. De één heeft daar meer moeite mee dan de ander. Sommige mensen vinden rimpels wel charmant. Anderen krijgen er een minderwaardigheidscomplex van. Als jij tot de laatste groep behoort, dan kun je ervoor kiezen om rimpels weg te laten werken met botox of met een laserbehandeling. Botox werkt een aantal maanden en moet dan opnieuw worden ingebracht. Een laserbehandeling heeft doorgaans een langer effect. Maar ook daarvoor geldt dat de kans bestaat dat je na verloop van tijd opnieuw behandeld moet worden. Cosmetische behandelingen worden vrijwel nooit vergoed door de zorgverzekeraar.

Kies voor een betrouwbare kliniek

Er is helaas veel ‘wildgroei’ als het gaat om bedrijven die schoonheidsbehandelingen aanbieden. Als je op zoek bent naar een kliniek voor laser ontharen in Zwolle dan is het dus belangrijk om na te gaan of het om een betrouwbare kliniek gaat. Je kunt proberen om reviews te vinden zodat je kunt ontdekken of andere klanten tevreden zijn over de behandeling die ze hebben laten doen. Ook kun je een afspraak maken om kennis te gaan maken. Als je er een goed gevoel bij hebt, dan maak je een afspraak voor de behandeling. Een goede kliniek geeft vooraf duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en de te verwachten resultaten. Als het resultaat niet 100% is, bijvoorbeeld bij het weghalen van een tattoo, dan is het wel zo fijn als je dat vooraf weet.

Wees niet te kritisch op jezelf

Los van alle mogelijkheden die er zijn om iets aan je uiterlijk te laten doen, is het belangrijk dat je tevreden bent met hoe en wie je bent. Mensen die echt om je geven malen niet om een rimpel of om een paar kilo’s te veel. Laat je dus niet te veel leiden door een schoonheidsideaal. Daar zijn heel wat mensen ernstig door in de problemen gekomen. Het is dus zaak om dat niet te laten gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *