Zoek

  1. Nederlands
  2. Waarom ik van je hou.

Waarom ik van je hou.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Waarom ik van je hou. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Waarom ik van je hou.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

96

Hoofdauteur

Alexandra Reinwarth

Oorspronkelijke releasedatum

02 februari 2021

EAN

9789043922685

Editie

1

Gewicht

434 g

Omschrijving van Waarom ik van je hou.

Het boek 'Waarom ik van je hou' is een uniek cadeau om je liefde te tonen. Je krijgt de kans om de speciale persoon in je leven iets heel speciaals te geven. Door het invullen van de vragen en opdrachten in dit boek, kan je op een originele manier je liefde uiten. Het boek bevat meer dan honderd verschillende vragen en opdrachten. Deze vragen en opdrachten behandelen intieme onderwerpen, waaronder je gedeelde herinneringen, je diepste gevoelens en je favoriete gewoonten. Door middel van deze opdrachten krijg je de kans om je liefde voor iemand diepgaand uit te drukken. Je kunt je liefdesverklaring zelfs voorzien van bijpassende foto's of tekeningen. Het boek 'Waarom ik van je hou' is een unieke manier om je liefde op een originele en persoonlijke manier te tonen. Je krijgt de kans om je diepste gevoelens uit te drukken in liefdevolle woorden. En je kunt je liefdesverklaring verfraaien met bijzondere foto's of tekeningen. Het boek biedt een eindeloze mogelijkheid om je liefde te uiten. Laat je liefde.

Veelgestelde vragen over Waarom ik van je hou.

Waarom ik van je hou. is uitgegeven in het Nederlands.

Waarom ik van je hou. heeft als bindwijze Hardcover.

Waarom ik van je hou. heeft 96 pagina’s.

Alexandra Reinwarth is de auteur van Waarom ik van je hou..

Dit is editie 1 van Waarom ik van je hou.. De EAN is 9789043922685.

Waarom ik van je hou. weegt 434 g.