Zoek

Marco Geeratz, de meeste mensen kennen hem als de man van Chantal Janzen, maar wist je dat hij ook actief is in de mediawereld? Als BN’er verdien je vaak nogal wat, dus we kunnen er vanuit gaan dat het vermogen van Marco niet teleurstelt. In dit artikel gaan we dieper in op het leven van Marco Geeratz en zijn vermogen. 

Marco G

Wie is Marco Geeratz?

Marco Geeratz verdwijnt vaak naar de achtergrond en is beter bekend als de ‘man van Chantal’ dan Marco. Zelf lijkt hij hier weinig problemen mee te hebben. Maar wie is Marco nu precies? Wij proberen het te achterhalen.

Op 13 september 1972 werd Marco Geeratz geboren in Tegelen, Limburg. Als jonge jongen was Marco al erg geïnteresseerd in marketing. Zo heeft hij diverse marketingfuncties vervuld en heeft zelfs zijn eigen bedrijf opgezet: M-Print, een aanbieder van printmanagement voor grote adverteerders. Vandaag de dag staat het bedrijf bekend als Sumis Printmanagement.  

Eerste huwelijk en huidige samengesteld gezin 

Voordat Marco met Chantal in het huwelijksbootje stapte, had hij op jonge leeftijd al een relatie met een ander. Wie is de ex van Marco Geeratz? Dat is niet duidelijk. We weten dat zij niet graag in de spotlight staat. Met deze ex-vriendin kreeg Marco drie kinderen, genaamd Esmée, Isaa en Zion. De relatie tussen Marco en zijn ex eindigde, maar niet getreurd, want Marco leerde Chantal kennen.

De twee zijn sinds 2006 samen en trouwden in 2014. Voor zowel Chantal Janzen als voor Marco Geeratz was dit hun eerste huwelijk en hopelijk ook hun laatste! Marco en Chantal hebben samen twee zoons: James en Bobby. Het is erg gezellig in huizen Janzen/Geeratz, want Chantal is ‘bonusmoeder’ van de kids uit de eerdere relatie van Marco. Het contact tussen de moeder van de drie ‘bonuskinderen’ en Chantal verloopt erg goed. Zo goed zelfs, dat zij voogd is van James en Bobby. 

Marco Geeratz

Marco Geeratz vermogen

Benieuwd naar Marco Geeratz’ vermogen? Wij ook! Zijn exacte vermogen is namelijk niet bekend. Het vermogen wordt geschat op zo’n €10 tot €20 miljoen. Hoe hij dit vermogen heeft kunnen opbouwen? We weten we dat Geeratz zijn eigen bedrijf Sumis Printmanagement heeft en daarnaast runt hij samen met zijn vrouw het mediamerk &C Media. Het merk is volledig gericht op Chantal en is bekend van het bijbehorende tijdschrift. Daarnaast verkoopt het merk ook nog diverse beauty- en lifestyle producten.

Recentelijk heeft het mediabedrijf de productie van het programma Eén grote familie afgrond. Een komedieserie over een samengesteld gezin. Al deze inkomsten zorgen er dus voor dat er voldoende geld het laatje in komt rollen.

Hoeveel verdient Marco Geeratz per maand?

Het inkomen van Marco Geeratz is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan het succes van zijn bedrijven. We weten dat Geeratz als ondernemer en investeerder jaarlijks enorm veel winst maakt. Het jaarlijkse inkomen van Marco wordt geschat op zo’n €3 miljoen. Maandelijks verdient Marco Geeratz dus een bedrag van €250.000. Een heerlijk bedrag!

Dit wist je nog niet over Marco Geeratz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *