Search

We zien de tuin vandaag de dag als het verlengstuk van onze woning? En daarom investeren we graag minstens zoveel in een stijlvol design als bijvoorbeeld de inrichting van de woonkamer of de keuken. Maar het inrichten van de tuin is een vak apart, waardoor het erg logisch is dat je soms niet helemaal weet waar je moet beginnen. Geen zorgen. Lees verder in dit blog en doe alvast wat inspiratie op voor het stijlvol inrichten van je eigen tuin, maar dan voor dummies.

Ga slim om met het gebruik van bloemen en planten

Je hebt er vast en zeker de laatste tijd wat meer over gehoord in het nieuws. Voornamelijk nieuwbouwwoningen worden al erg snel met een tuin vol met bestrating opgeleverd. En dat is eigenlijk reuze zonde. Een tuin die volledig is bestraat oogt minder sfeervol, maar het is ook nog eens minder goed voor onze planeet. De tuin krijgt daardoor minder ruimte om af te koelen, waardoor het tijdens de warmste dagen van het jaar niet altijd meer even comfortabel is. Ga daarom slim om met het planten van bloemen en planten en ga aan de slag met meststoffen, zodat je voor meer verkoeling en sfeer zorgt.

Lekker ontspannen in een waanzinnige loungeset

De tuin is de perfecte plek om heerlijk te kunnen relaxen. Terwijl je je ogen sluit, geniet je van de vogeltjes die fluiten of de lichte bries die voor een aangename verkoeling zorgt. En met het aanbod aan alle verschillende soorten heggenscharen kun je de tuin ook nog eens perfect onderhouden. Je geniet nóg meer van het verlengstuk van je woning in een waanzinnige loungeset. Denk daarbij aan een aantal banken voor een knusse zithoek, royale stoelen waar je heerlijk in weg kunt zakken of een erg praktische en mooie hoekbank. Hoe zie jij de loungeset van je dromen voor je? Dankzij de vele ontwerpen die er zijn, is er voor ieder hoekje in de tuin wel een geschikte uitvoering te vinden.

Heb je ruimte beschikbaar voor een tuinkamer of een overkapping?

Heb je het geluk een royale stadstuin of een prachtig en groot gazon te hebben? In dat geval is het investeren in een overkapping of een tuinkamer zeker het overwegen waard. Je geniet ineens van veel meer woonoppervlak, de woningwaarde kan aanzienlijk worden vergroot en het ziet er natuurlijk ook enorm gezellig uit. Zowel een tuinkamer als een overkapping is in tal van ontwerpen te verkrijgen en zelfs verlichting is erg makkelijk te integreren in het ontwerp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *