Zoek

Films en TV-programma's met Michiel Huisman

Michiel Huisman, geboren en getogen in Nederland, is een veelzijdige acteur die zowel in Hollywood als in Europese producties schittert. Met zijn charmante uitstraling en indrukwekkende acteertalent heeft hij een solide reputatie opgebouwd in zowel films als tv-series. Van zijn opvallende rollen in Game of Thrones tot romantische films zoals The Age of Adaline, Huisman weet het publiek te betoveren met zijn charisma en diepgaande vertolkingen. 

Michiel H

De beste films en tv-programma’s met Michiel Huisman in de hoofdrol

Van Nederlandse bodem tot wereldwijd scherm, Michiel Huisman’s acteerreis omvat een scala aan indrukwekkende rollen. Zijn veelzijdigheid schittert in zowel Hollywood-blockbusters als Europese drama’s, waarbij hij elke keer weer zijn stempel drukt op het karakter. Van fantasy-epos zoals Game of Thrones tot emotionele drama’s zoals The Age of Adaline, zijn repertoire is een meeslepende reis door diverse genres en verhalen.

Game of Thrones (2014-2016)

Michiel Huisman speelde Daario Naharis, een charmante en dappere huurling die zich aansluit bij Daenerys Targaryen in haar queeste om de Iron Throne te heroveren. Zijn personage staat bekend om zijn vechtkunst en loyaliteit aan Daenerys.

The Haunting of Hill House (2018)

In deze bovennatuurlijke horrorserie vertolkt Huisman Steven Crane, een schrijver die opgroeide in het beruchte Hill House en nu terugkeert om zijn verleden te onderzoeken. Zijn personage worstelt met traumatische herinneringen en paranormale verschijnselen.

The Age of Adaline (2015)

Hierin speelt Huisman Ellis Jones, een charismatische filantroop die verliefd wordt op Adaline Bowman, een vrouw die door een ongewoon fenomeen niet ouder wordt. Hun romance wordt geconfronteerd met de geheimen van Adaline’s verleden.

Orphan Black (2014-2017)

Huisman verschijnt als Cal Morrison, een voormalige soldaat en liefdesbelang van het hoofdpersonage Sarah Manning. Zijn personage wordt betrokken bij de complexe genetische intriges en conflicten in de serie.

The Flight Attendant (2020)

In deze thrillerreeks speelt Huisman Alex Sokolov, een charmante zakenman die een complexe relatie heeft met de hoofdrolspeelster, een stewardess genaamd Cassie. Zijn personage heeft geheimen die de verhaallijn van de serie beïnvloeden.

The Ottoman Lieutenant (2017)

Hierin vertolkt Huisman de rol van Jude, een Amerikaanse arts die tijdens de Eerste Wereldoorlog naar Turkije reist en betrokken raakt bij een romance met een verpleegster, terwijl hij worstelt met de conflicten van de oorlog.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

Huisman speelt Dawsey Adams, een boer op het eiland Guernsey die betrokken is bij een boekenclub die tijdens de Duitse bezetting van het eiland werd gevormd. Zijn personage heeft een belangrijke rol in het ontvouwen van het verhaal van de film.

Michiel Huisman heeft zijn talenten tentoongespreid in een diverse reeks van rollen, variërend van romantische liefdesbelangen tot complexe karakters in historische en hedendaagse settings.

Picture of Kees
Kees

Auteur

Geboren uit de levendige energie van Amsterdam, omarm ik de kunst van lifestyle-blogging. Met een digitale pen als penseel, verken ik als auteur de grenzen van stijl en levensvreugde. Mijn blogs zijn meer dan woorden; ze vangen de ziel van het moderne leven en nodigen lezers uit om te dwalen door de straten van inspiratie, waar elke zin een nieuwe deur opent naar een wereld van lifestyle-verfijning. Als storyteller van lifestyledaisy.nl daag ik de status quo uit en neem ik lezers mee op een ontdekkingsreis door de wereld van esthetiek en persoonlijke expressie. Elk geschreven woord is een uitnodiging om samen te bloeien in de tuin van stijlvolle ontdekkingen.

Inhoud
Nieuwe blogs