Zoek

Films en TV-programma's met Bailee Madison

Bailee Madison is een opkomende ster in Hollywood, bekend om haar buitengewone talent en charme. Op jonge leeftijd veroverde ze de harten van velen met haar optredens in films en tv-programma’s. Haar veelzijdigheid als actrice en haar toewijding aan haar vak maken haar een opvallende persoonlijkheid in de entertainmentindustrie. Met een veelbelovende carrière voor de boeg blijft Bailee Madison een naam om in de gaten te houden voor nieuwe en boeiende projecten die haar artistieke reis verder zullen verrijken.

Bailee Madison

De beste films en tv-programma’s met Bailee Madison in de hoofdrol

Van betoverende kinderrollen tot krachtige volwassen personages, Bailee Madison schittert in een scala aan projecten. Haar reis door Hollywood omvat hartverwarmende familiefilms, intrigerende dramaserie-optredens en alles daartussenin. Bailee’s veelzijdigheid en toewijding aan haar vak maken haar een onmiskenbare aanwinst voor het witte doek en het kleine scherm.

Bridge to Terabithia (2007)

Bailee Madison speelt May Belle Aarons, de jongere zus van de hoofdpersoon Jess Aarons. De film volgt de verbeeldingsrijke avonturen van Jess en May Belle in het magische land van Terabithia, waar ze hun angsten overwinnen en vriendschap vinden.

Just Go with It (2011)

In deze komedie speelt Bailee Madison Maggie Murphy, de dochter van Jennifer Aniston’s personage. De film draait om een leugen die uit de hand loopt wanneer een plastisch chirurg, gespeeld door Adam Sandler, zijn assistente (Aniston) vraagt om zijn ex-vrouw te spelen.

Don't Be Afraid of the Dark (2010)

Hier vertolkt Bailee Madison de rol van Sally Hirst, een jong meisje dat met haar vader en zijn nieuwe vriendin naar een oud landhuis verhuist. Daar ontdekt ze sinistere wezens die in de kelder van het huis leven en haar beginnen te terroriseren.

Once Upon a Time (2012-2018)

Bailee Madison verschijnt als de jonge versie van Sneeuwwitje’s dochter, genaamd Young Snow White. De serie volgt het verhaal van sprookjespersonages die gevangen zitten in een alternatieve realiteit, waar hun levens met elkaar verweven zijn.

The Strangers: Prey at Night (2018)

In deze horrorfilm speelt Bailee Madison de rol van Kinsey, een tienermeisje dat samen met haar familie wordt belaagd door gemaskerde moordenaars tijdens een vakantie in een verlaten trailerpark.

Good Witch (2015-2021)

Bailee Madison portretteert Grace Russell, de dochter van de hoofdrolspeelster, in deze bovennatuurlijke dramaserie. De show volgt het leven van Cassandra Nightingale, een heks, en haar familie in het betoverende stadje Middleton.

A Week Away (2021)

In deze feelgood-musicalfilm speelt Bailee Madison Avery, een vrijwilliger op een zomerkamp voor tieners. Het verhaal draait om vriendschap, liefde en het ontdekken van jezelf tijdens een onvergetelijke week vol muziek en avontuur.

Bailee Madison heeft zich bewezen als een veelzijdige actrice met een indrukwekkend scala aan rollen, van hartverwarmende familiefilms tot intense horrorverhalen en bovennatuurlijke drama’s. Haar talent en toewijding maken haar een geliefde naam in de entertainmentindustrie.

Picture of Kees
Kees

Auteur

Geboren uit de levendige energie van Amsterdam, omarm ik de kunst van lifestyle-blogging. Met een digitale pen als penseel, verken ik als auteur de grenzen van stijl en levensvreugde. Mijn blogs zijn meer dan woorden; ze vangen de ziel van het moderne leven en nodigen lezers uit om te dwalen door de straten van inspiratie, waar elke zin een nieuwe deur opent naar een wereld van lifestyle-verfijning. Als storyteller van lifestyledaisy.nl daag ik de status quo uit en neem ik lezers mee op een ontdekkingsreis door de wereld van esthetiek en persoonlijke expressie. Elk geschreven woord is een uitnodiging om samen te bloeien in de tuin van stijlvolle ontdekkingen.

Inhoud
Nieuwe blogs