Zoek

Of je nu vaak op reis bent gegaan, soms op reis gaat of nog nooit op reis bent gegaan. De wereld is een plek waar veel wonderen gebeuren. Het is de beste manier om jezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen. Van adembenemende landschappen tot rijke culturele ervaringen, de wereld heeft het allemaal. Wij hebben voor jou 4 onmisbare landen op een rijtje gezet die jij gezien moet hebben.

Frankrijk

Frankrijk is een prachtig land met een nog mooiere taal. Dit land ligt voor ons dicht bij huis en staat natuurlijk op ons lijstje. Dit land met de mooie bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Louvre, Mona Lisa en nog veel meer. Natuurlijk zijn er heel veel weetjes over Parijs, maar Frankrijk is groter dan dat. Dit mooie land heeft ook de mooie stranden aan de kust en nog genoeg andere mooie steden zoals Montpellier, Marseille en Brest. Het is zeer zeker een land waar je doorheen moet gaan en je hebt ook nog de mogelijkheid om in de champagne streek te stoppen voor wat lekkere bubbels te gaan drinken!

Italië

Dit bekende vakantieland is een plek waar je echt tot rust kunt komen. Het land staat bekend om de heerlijke keuken, lekkere wijnen, rijke erfgoed en de prachtige kunst. Je kan de keuze maken om naar het drukke Rome te gaan of naar het rustige Sardinië. Je kan op genoeg plekken genieten van de heerlijke espresso’s en cappuccino’s, maar geen cappuccino’s meer na 11 uur ’s ochtends! In dit land zijn genoeg opties om je te vermaken en zul je niet snel uitgekeken zijn. Het kan wel zomaar zijn dat je een paar kilootjes bij komt door alle pasta’s en wijn die je gaat drinken, maar je mag ook wel een beetje genieten vinden wij!

op reis

Spanje

Spanje is natuurlijk ook een land wat niet mocht ontbreken in onze lijst. Dit land is misschien wel het meest bezochte vanwege de grote boulevards langs het strand, de nachtclubs en de mooie steden. Voor veel jongeren is dit de ideale plek om even te ontsnappen van alles en iedereen en zich te begeven naar Lloret de Mar. Echter is er ook veel meer te zien dan de meest bezochte steden zoals Madrid, Marbella en Barcelona. Je kan hier ook heerlijk genieten in steden zoals Sevilla en Valencia waar het leven iets rustiger is, maar nog altijd tot leven komt in de nacht. Het is echt een land wat wij aanraden, maar ga dan wel eens naar andere steden dan de grote steden.

China

China is natuurlijk iets verder vliegen dan de landen in Europa, maar dit land is het wel echt waard! Je kan over de lengte van de Chinese muur lopen, maar dat raden we je niet aan. Dit is aangezien de muur veel te lang is. Er zijn gelukkig meer dan genoeg dingen te doen in dit land! China staat bekend om de oude cultuur, prachtige gebouwen en het mooie landschap. Dit zijn dan ook dingen die je overal gaat tegenkomen in dit geweldige land! Voor ons is het zeer zeker een grote aanrader, maar vooral als je van de Aziatische keuken houdt, is dit geweldig! Naast al het wandelen kan je hier ook ultiem genieten van alle verschillende soorten massages. Misschien heb je nog geluk en kan je iets leren wat jij kan gebruiken in je eigen spa thuis!

We hebben voor jou een aantal landen op een rijtje gezet die je naar onze mening zeer zeker moet gaan bezoeken. Dit zijn landen die ons het meeste aanspraken en wij het meeste van hebben genoten en hopen dat jullie er ook van gaan genieten! Onthoud dat je nooit te oud bent om te reizen en er altijd dingen zijn die je nog niet hebt ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *