Search

Een cadeau aan iemand geven vinden we vaak niet lastig, bij een tientje meer of minder doen we dan ook niet moeilijk over. Maar een cadeau voor jezelf is daarentegen een ander verhaal. Veel mensen en dan vooral vrouwen vinden dit heel lastig. Toch weet je vaak zelf het allerbeste wat je hartje begeert. Dit zetten we dan vaak weer niet op ons verlanglijstje want te duur, overdadig of we zijn gewoon te bescheiden. Wat hier de oplossing voor is? Gewoon eens even jezelf goed in de watten leggen. Dat cadeau aan jezelf ben je meer dan waard. Dus vakantiegeld of -bonus binnen? Onderstaande luxeproducten mag je zonder schuldgevoel voor jezelf aanschaffen.

Altijd online

Je kan het wel ontkennen maar we geloven het toch niet; ook jij brengt soms meer tijd op je smartphone door dan je lief is. En hier is ook niks mis mee, want ook werkmail en bankzaken kun je gewoon vanaf dit apparaatje doen. Hoe fijn is het dan ook dat dit een apparaatje is van hoge kwaliteit. Dus loop niet langer met die trage telefoon rond maar ga gewoon de nieuwe iPhone 14 Pro kopen, een investering in de beste in z’n soort van dit moment. Denk aan een perfecte camera, extra sterke batterij, een fantastisch scherm en ook nog eens super kwaliteit geluid. Van series bingen tot online zoom meetings, op deze telefoon is het allemaal gewoon mogelijk. De kosten vallen reuze mee, zeker als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt. En de vormgeving? Alleen daar al voor zouden we hem zo willen kopen!

Spa aan huis

Dat heerlijke, relaxte gevoel wat je overvalt wanneer je een spa binnenkomt, dat is toch iets wat je iedere dag wilt. Natuurlijk heb je niet altijd de tijd om je uren op te sluiten in je badkamer, maar er zijn wel trucjes om het gevoel elke dag een beetje te ervaren. Hoe je dit doet? Investeer in net dat beetje extra luxe bij je thuis. Koop echt lekkere hamam doeken van hoge kwaliteit, en trakteer jezelf wél op die dure douchegel. Ook het kopen van lekkere geurstokje en/of kaarsen kan dat heerlijke gevoel oproepen. Allemaal zaken die we meestal alleen in huis hebben omdat we ze cadeau krijgen, maar dan is het vaak net niet de geur van onze voorkeur. Dat is namelijk een zeer persoonlijke smaak. Daarom, creëer deze luxe in huis voor jezelf. Alleen jij weet waar je na een lange dag werken behoefte aan hebt.

Kortom, verwen jezelf af en toe een beetje extra. Koop dat (te) dure tijdschrift, een goede fles wijn ben je ook meer dan waard, en dat bosje bloemen hoef je niet altijd alleen maar van een ander te krijgen. Je zult zien dat wanneer je wat vriendelijker en meer lief voor jezelf bent, je ook blijer en positiever in het leven zult staan. Van een extra goede smartphone ga je gewoon veel geniet momentjes hebben, van het luisteren van ontroerende muziek tot lekker bijkomen met een goede serie.

Allemaal kleine blijmakers die jij meer dan hebt verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *