Zoek

  1. Engels
  2. De wind kent mijn naam.

De wind kent mijn naam.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens De wind kent mijn naam. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties De wind kent mijn naam.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

288

Hoofdauteur

Isabel Allende

Oorspronkelijke releasedatum

06 juni 2023

EAN

9789028453104

Editie

1

Gewicht

368 g

Omschrijving van De wind kent mijn naam.

Deze roman van de auteur Kristien Hemmerechts is een bijzondere leeservaring. Het verhaal gaat over vrijheid, liefde en hoop in een wereld die moeilijk te begrijpen is. De hoofdpersoon, Reza, is een jonge Afghaan die als illegale migrant op zoek is naar vrijheid en een betere toekomst. Ze onderneemt een gevaarlijke reis door Europa in de hoop een plek te vinden waar ze kan blijven. Terwijl Reza's avontuur zich ontvouwt, ziet de lezer de wereld door zijn ogen. De schrijfstijl is emotioneel, met een mengeling van spanning, hoop en onzekerheid. Het verhaal laat zien hoe moeilijk het is om als illegale migrant je weg te vinden in een vreemd land. Reza krijgt te maken met ongekende uitdagingen en ontdekt dat haar naam meer is dan alleen een naam, het is een kracht die haar onvoorwaardelijke liefde en hoop geeft. Het verhaal is een ode aan de menselijke geest en de kracht om te overleven.

Veelgestelde vragen over De wind kent mijn naam.

De wind kent mijn naam. is uitgegeven in het Engels.

De wind kent mijn naam. heeft als bindwijze Paperback.

De wind kent mijn naam. heeft 288 pagina’s.

Isabel Allende is de auteur van De wind kent mijn naam..

Dit is editie 1 van De wind kent mijn naam.. De EAN is 9789028453104.

De wind kent mijn naam. weegt 368 g.