Zoek

Koop je nieuwe lingerie voor jezelf, dan wil je daar natuurlijk voor een zo lang mogelijke tijd plezier van hebben. Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om je lingerie goed te onderhouden. Mooie lingerie zorgt voor meer zelfvertrouwen en hiermee geef je een boost aan de intimiteit in je relatie, waardoor het een belangrijke rol speelt in de garderobe van veel vrouwen. Hoe je ervoor zorgt dat je string en bh langer meegaan? Wij sommen hieronder wat tips voor je op.

Investeer in goede kwaliteit

Als je zo lang mogelijk met een nieuw lingeriesetje wilt doen, is het een aanrader om te investeren in hoge kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit is, hoe langer de levensduur vaak is. Het is belangrijk dat je iets uitkiest dat je mooi vindt, maar dat ook comfortabel zit.

Wil je online bestellen? Dan is het handig om aanbieders te vergelijken. Lees ook altijd de productbeschrijving, zodat je weet hoe het betreffende product valt. Zijn er reviews van andere klanten beschikbaar? Dan is het ook slim om die te lezen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Als je op zoek bent naar een comfortabele en mooie bh, dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar een hema bh.

Volg het waslabel

Het is een vanzelfsprekende tip, maar het komt wel eens voor dat het vergeten wordt. Als je beschikt over nieuwe lingerie, is het goed om altijd eerst het waslabel te lezen voordat je gaat wassen. Doe je dat niet en was je het op de verkeerde manier, dan bestaat de kans dat de kwaliteit snel achteruitgaat of het beschadigt raakt.

Niet te heet wassen

Om je lingerie zo lang mogelijk mooi te houden, is het verstandig om het niet te heet te wassen. Was het naar voorkeur juist op een lage temperatuur, bijvoorbeeld een wasprogramma van 30 graden of lager. Was je het vrij heet, dan is het mogelijk dat de stof beschadigt en de lingerie uit vorm raakt.

Was het apart

Een andere tip is om je lingerie apart te wassen van andere kledingitems. Gooi je het bij andere kledingstukken in de wasmachine, dan is de kans groter dat het schade oploopt of in de knoop komt te zitten. Zonde natuurlijk, zeker als het lingeriesetje dat je hebt net nieuw is. Bovendien is het zo dat wanneer je het samen wast met andere kledingstukken, de kleur makkelijker afgeeft.

Was je bh niet te vaak

Je hoeft je bh niet iedere dag te wassen. Wil je de kwaliteit en vorm zo goed mogelijk houden, dan is het beter om dat niet na één keer dragen iedere keer te doen. Was het niet te vaak, maar ook weer niet te weinig. Het wordt aangeraden om je bh’s om de twee à drie keer dragen te wassen.

Drogen aan de lucht

Een andere tip om je lingerie in een goede staat te houden, is door het aan de lucht te laten drogen. Stop je string of bh dan ook zeker niet in de droger, want dan gaat de kwaliteit ervan snel achteruit. De hitte van de droger heeft een negatief effect op de stof. Laat het daarom aan de lucht drogen.

Heb je een mooi nieuw lingeriesetje op het oog en wil je daar zo lang mogelijk van genieten? Dan ben je met deze tips al een goed eind op weg. Hoe beter je het onderhoudt, hoe langer je er plezier van hebt en hoe langer je het door kunt dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *