Beste Edelstenen 2022

Op zoek naar een manier om wat persoonlijkheid en glamour toe te voegen aan uw kleine ruimte? Prachtige edelstenen zijn de perfecte manier om dat te doen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat u de perfecte steen voor uw huis kunt vinden. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook betaalbaar. Je kunt er een heleboel kopen voor niet al te veel geld en ze zijn geweldige decoraties voor elke kamer in je huis.

Edelstenen zijn ook geschikt om als cadeau te geven. Ze zijn uniek, luxueus en maken zeker een statement. Het voordeel van edelstenen is dat je ze vaak in een set kunt kopen en zo een setje bestaat meestal uit verschillende stenen. Ben je dus op zoek naar edelstenen, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Deze koopgids zet enkele van de beste edelstenen op een rijtje.

Lees verder over de 5 beste edelstenen en welke bij jouw interieur past.

#1 Bergkristal Rozenkwarts Amethyst

Deze drie stenen worden geleverd in een organza zakje. Het is een set en bestaat uit een amethist, bergkristal en een rozenkwarts. Deze drie unieke stenen hebben verschillende eigenschappen die je leven ten goede kunnen komen.

De amethist is een krachtige steen die kan helpen bij verslavingen, het bergkristal staat bekend als de "master healer" en kan fysieke en emotionele genezing bevorderen en de rozenkwarts is een steen van de liefde die positieve relaties kan bevorderen. De prachtige kleuren en het ontwerp maken dit een must-have voor elke collectie.

#2 Gouden driehoek ruw op standaard

De Gouden Driehoek is een prachtige set van edelstenen. De amethyst, bergkristal en rozenkwarts vormen in dit setje een prachtig driehoekig patroon dat elke ruimte zal opfleuren.

Dit product is perfect voor iedereen die op zoek is naar een vleugje luxe. Met zijn gepolijste ontwerp en luxe uitstraling zal deze set zeker indruk maken. Voeg deze set vandaag nog toe aan uw collectie.

#3 Amethist

Amethist is een ongelooflijk unieke en bijzondere edelsteen. Zijn kleuren kunnen variëren van een lichte lavendel tot een diepe violet, waardoor het perfect is voor elke outfit of gelegenheid. Met zijn 50 mm is hij bovendien het perfecte accessoire en past hij op je werktafel, de koffietafel, in de badkamer of als decoratie.

#4 Regenboogkristal Bol Transparant

Het Regenboogkristal is heel bijzonder. Het schittert en straalt en wanneer het zonlicht er doorheen valt zie je ineens een prachtige regenboog. Deze regenboog leidt je naar je eigen veilige plek. Een plek waar je kunt ontladen en helemaal jezelf kunt zijn.

Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis. Via de geslepen facet vlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. Zo een regenboogkristal kun je ophangen in elk raam waar zonlicht op valt. Probeer het maar en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel.

#5 Gouden Driehoek Edelstenen

Door de drie edelstenen in een driehoek te leggen verbinden ze zich energetisch met elkaar. Hierdoor versterken ze elkaars werking en ontstaat er een 'krachtplek' tussen de edelstenen die de ruimte en omgeving ondersteunt op positieve wijze.

Het betreft ruwe ongepolijste edelstenen, zoals het hoort en de gouden driehoek het beste tot zijn recht komt. Ze verschillen allemaal in grootte en vorm. De drie stenen zijn gemiddeld zo'n 3 a 4 centimeter in doorsnede. De set van drie stenen wordt met zorg samengesteld zodat u een fraai werkende energetische Gouden Driehoek ontvangt.

Tot slot over de beste edelstenen

Of u nu op zoek bent om een vleugje luxe toe te voegen aan uw woonkamer met een aantal sprankelende edelstenen of u wilt uw kantoor een meer gepolijste look te geven, deze koopgids heeft slechts een beeld gegeven over enkele van de beste edelstenen.

De brede selectie van prachtige edelstenen is perfect voor elk interieur design project. Met een verscheidenheid aan kleuren, vormen en maten om uit te kiezen kunt u de perfecte stenen voor uw unieke ruimte te vinden. Hoewel we het ons niet allemaal kunnen veroorloven om onze huizen te versieren met kostbare edelstenen is het toevoegen van een beetje sprankeling aan uw woonkamer of kantoor met edelstenen een geweldige manier om de uitstraling van elke ruimte te verheffen.