Zoek

Met een beste ouderlijk toezicht app iPhone gedrag van je kinderen controleren is de beste manier om hun online activiteiten in de gaten te houden. Je ziet hier wat de beste 5 apps zijn en waarom deze je als ouder kunnen helpen om verantwoordelijk online gedrag te stimuleren. Zo blijkt uit onderzoek in Nederland dat 8,4% van alle mensen weleens online wordt gepest, wat je op deze manier kunt stoppen.

Hoe kunnen ouderlijk toezicht apps helpen?

Een ouderlijk toezicht iPhone app is het ideale hulpmiddel om te kunnen zien wat kinderen online allemaal aan het doen zijn. Ook zul je met het installeren van deze apps op de apparaten van kinderen bepaalde soorten content kunnen blokkeren en het app gebruik kunnen monitoren. Verder kun je er de volgende dingen mee:

Beste 5 ouderlijk toezicht apps voor iPhone?

Wanneer je op een iPhone ouderlijk toezicht wilt installeren, kun je uit een aantal apps kiezen. Hieronder kijken we naar de beste mogelijkheden en wat deze apps zo geschikt maakt om te gebruiken.

mSpy

Met mSpy kies je voor een uitgebreid aantal functies en installatieopties. Zo biedt het onder andere de mogelijkheid om locatie te volgen, online activiteiten te beheren, social media gesprekken te bekijken en alles te zien wat kinderen typen. Installeren kan op diverse manieren. Dit kan via een directe installatie, door te synchroniseren met iCloud of WiFi, en met of zonder jailbreak.

Eyezy

Eyezy is een andere app die goede ouderlijk toezicht opties biedt. Deze kun je voor iPhone installeren via jailbreak, met directe installatie of door te synchroniseren met WiFi voor Android of iCloud. Daarnaast biedt het een aantal handige functies aan zoals het controleren van bestaande en verwijderde berichten, schermopname en het blokkeren van applicaties.

Norton Family

Ook met Norton Family kun je veel kanten op, maar deze app heeft ook een aantal gebreken. Het werkt goed voor tijdslimiet op iPhone instellen, monitoren en filteren. Ook kun je het gebruiken voor meerdere apparaten en dus meerdere kinderen. De nadelen zijn echter dat het niet werkt op Macs en dat de mobiele app niet heel goed is.

Net Nanny

Met Net Nanny is er nog een interessante optie voor ouderlijk toezicht, maar wel een met voor- en nadelen. Het is een prima optie voor het filteren van online content en apps. De minpunten zijn dat het wel een beetje prijzig is en dat er bepaalde functies voor iOS ontbreken.

Kidslox

Kidslox is een app waarmee je de schermtijd op iPhone en veel andere zaken als ouders in de gaten kunt houden. Je kunt onder andere dagelijkse limieten instellen, content blokkeren en apps vergrendelen. Het grote nadeel is dat er geen monitoring functie is, en je geen foto’s en bepaalde andere content kunt inzien.

Conclusie

Met ouderlijk toezicht of een kinderslot iPhone apparaten beheren behoort nu voor iedereen tot de mogelijkheden. Het geeft je de kans om met een app als mSpy of Eyezy het online gedrag van je kinderen nauwlettend in de gaten te houden. Zo kun je altijd snel ingrijpen als er iets fout gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *